Wat kunnen familieopstellingen in Utrecht voor je betekenen?

Familieopstellingen Utrecht

Iedereen die last heeft van vage klachten waar de huisarts geen antwoord op heeft zou eens een paar sessies familieopstellingen in Utrecht moeten proberen. Tijdens zo’n familie opstelling ga je als het ware jouw eigen situatie nabootsen door verschillende personen aan te wijzen die voor de belangrijkste relaties in jouw leven staan. Op dat moment gebeurt er iets heel raars. Deze personen beginnen tijdens deze familieopstellingen in Utrecht namelijk daadwerkelijk de gevoelens en ideeën van jouw relaties te voelen, waardoor je veel kunt leren over de onderlinge verbanden en connecties. Tijdens zo’n opstelling vallen er vaak veel kwartjes, en kun je ook scheve verhoudingen herstellen, bijvoorbeeld tussen een ouder en een kind. 

Familieopstellingen in Utrecht herstellen relaties

Als jij een hele ongezonde relatie met een van je ouders hebt dan zou je familieopstellingen in Utrecht (of in welke andere stad dan ook) kunnen proberen om deze relatie deels te herstellen. Tijdens zo’n opstelling blijkt namelijk al gauw waar de schoen wringt, en op welke manier jij je scheef verhoudt tot de ouder in kwestie. Als jij bijvoorbeeld altijd voor je ouder hebt moeten zorgen dan sta je vanzelf op de verkeerde plek in de opstelling. Door dit te corrigeren kun je ook in het echte leven de verhouding tussen jou en je ouder herstellen. Dit werkt heel bijzonder, en het is bijna niet te verklaren hoe dit kan, maar dat het werkt is iets wat zeker is. Familieopstellingen in Utrecht doen iets heel bijzonders met de relatie tussen jou en de mensen om je heen. En is het dan erg om niet precies te weten hoe het werkt? Niet toch?

De relatie met een overleden persoon

Ook als de persoon waar je een hele ingewikkelde relatie mee had reeds is overleden kun je door middel van een familie opstelling nog zaken herstellen, en de connectie tussen beide personen balanceren. Dus denk niet dat het na het overlijden van deze persoon ineens niet meer mogelijk is, want het kan echt prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *