Koeltransport in Rotterdam

Koeltransport Rotterdam

Als je wel eens midden in de zomer boodschappen bent gaan doen, weet je welke problemen een warme omgeving kunnen opleveren voor gekoelde producten. Vanaf het moment dat jij het product uit het schap haalt, begint de ellende. Zeker wanneer het druk is in de supermarkt, is het erg vervelend dat je lang moet wachten met een doos ijsjes of pak melk in je handen. Je zou willen dat je een koeltransport in Rotterdam had gestuurd om jouw boodschappen.

Zichtbaar en onzichtbaar kwaliteitsverlies bij vervoeren zonder koeling

Er bestaan natuurlijk diepvriestassen, die het opwarmen iets vertragen. Maar helaas kunnen die het niet helemaal voorkomen. Eenmaal thuis doe je je melk gauw in de koelkast en moeten de ijsjes in de vriezer. Op die manier worden je producten weer snel koud en lijkt er niks aan de hand. Niks is echter minder waar, want in de tijd dat de melk uit de koelkast is geweest, is de kans groter dat er schadelijke bacteriƫn zijn gevormd. En de ijsjes zijn weliswaar weer bevroren, maar vaak bedekt met een dikke laag ijskristallen die is ontstaan toen gesmolten water weer is gaan bevriezen toen de temperatuur onder het vriespunt ging.

Koeltransport in Rotterdam inschakelen

Op een warme zomerdag zal het ijsje nog best wel smaken, maar wanneer je gekoelde of diepgevroren producten moet vervoeren die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen, kun je niet op pad zonder een passend transport te regelen. Een professioneel koeltransport in Rotterdam inschakelen is dan het enige wat je kunt doen. Een koeltransport in Rotterdam neemt de zorg voor het vervoeren van diepgevroren en gekoelde producten voor je uit handen en brengt deze veilig en snel van A naar B. Hierbij kun je denken aan levensmiddelen zoals ijs, zuivel en groente, maar ook aan levensreddende middelen zoals medicijnen. Het maakt niet uit wat er vervoerd moet worden, als het snel en koud moet gebeuren ben je bij een koeltransport in Rotterdam aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *