NHG Hypertensie of hoge bloeddruk heeft vele oorzaken

NHG hypertensie

Hypertensie of hoge bloeddruk treft vele landgenoten. Het is vaak het gevolg van onze ongezonde manier van eten en leven. Onze voeding bevat teveel toegevoegde suikers en vetten. Onze voeding steeds armer aan gezonde voedingsstoffen. Het aantal patiënten met hoge bloeddruk neemt niet alleen sterk toe, ze worden ook jonger. De symptomen van een hoge bloeddruk herkennen is nodig om de oorzaken aan te pakken. Daarvoor is een correcte meting met de meest recente apparatuur onmisbaar. Bij de mobielen kliniek NHG hypertensie  geven ze patiënten met hypertensie ook aangepaste richtlijnen om in de eerste plaats hun bloeddruk te normaliseren en om hart- en vaatziekten te voorkomen. Elke patiënten krijgt een individueel behandelplan op maat.

Oorzaken van hoge bloeddruk

Om hoge bloeddruk te behandelen kennen we best de oorzaken. Naast een ongezond eet- en leefpatroon met ongezonde voeding en te weinig lichaamsbeweging liggen ook roken, spanningen en stress aan de basis van deze veel voorkomende aandoening.

Gevolgen van hoge bloeddruk

Begrijpelijk zorgt een hoge bloeddruk voor ernstige gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten en aderverkalking. Voor een snelle en sluitende diagnose maken ze bij  NHG hypertensie gebruik van de NHG standaard voor Hypertensie.

Cardiovasculaire zorg verbeteren

Bij de mobiele kliniek willen ze de cardiovasculaire zorg binnen de eerste lijn verder verbeteren. Daarbij krijgen onze huisartsen de meest moderne technieken en expertises ter beschikking. Die zijn onmisbaar voor het vroegtijdig vaststellen van vooral hart- en vaatziekten. Met de meest moderne apparatuur voert men aanvullende metingen uit bij huisartsen. Die aanpak zorgt voor een directe en doeltreffende behandeling. Patiënten krijgen de meest recente informatie ter beschikking. Dat is voor hen zeker een geruststelling. Met een combinatie van zijn eigen resultaten en de gegevens van de huisarts de beste behandelingsstrategie op papier gezet.

Ook actief in de regio Rotterdam

Ze werken daar nauw samen met de afdeling vasculaire farmacologie van het Erasmus Medisch Centrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *